Home

Världsrekord hälleflundra

Fick hälleflundra på 210 kilo Nyheter Expresse

 1. Snacka om fiskelycka. Bosse Carlsson, 59, och Hans-Olov Nilsson, 48, fick ett världsrekord på kroken. En hälleflundra på 210 kilo. - Nu ska den gjutas i gips, säger en stolt Bosse Carlsson
 2. hälleflundra, landfiske, världsrekord Engelsmannen, Simon Smith som är bosatt i Norge har gett sig in på den svåra uppgiften att fiska hälleflundra från land. Han hade tidigare i oktober fått en hälleflundra på 22 kilo vid Buröya men toppade denna fisk några dagar senare med en hälleflundra på hela 50,5 kilo
 3. Världsrekord Hälleflundra 202 Kg, Sören Becks inofficiella WR på Atlantisk Hälleflundra fångad vid havsfiske i Nord Norge 2008.Follow us https://www.instagra..
 4. Kurt Steinar Jeppesen kan kalla sig storfiskare på riktigt. Han har landat en hälleflundra på 245 centimeter och cirka 207 kilo tung. Världsrekordet, som också innehas av en norrman, ligger på 245 kilo.Det var utanför norska Saltströmmen som denna enorma fisk tvingades att se dagens ljus en kort stund, innan Kurt snabbt återutsatte den. Kurt jobba
 5. Kan det vara ett nytt världsrekord på flötmetad hälleflundra som Erik badar med? Foto: Jonathan Jansson Världens största hälleflundra på flötmete? Facebook 0 Tweet 0. E rik Axner och hans vänner träffade helt rätt när de flötmetade efter hälleflundra utanför Nordic Sea Anglings camp vid Nappstraumen, Norge
 6. Världsrekordet är en hälleflundra fångad i Nordtrøndelag i Norge. Även den gången var fångstmännen svenskar. Rekordmännen den gången var Bo Karlsson och Hans Ove Nilsson. Hälleflundran som fångades i början på augusti förra året vägde 211 kilo och var 2,5 meter lång
 7. Fotografen Johan Mikkelsen fick ett samtal från guiden Martin Johansson om att något riktigt stort var på gång. När hälleflundran var färdigmätt stod det klart att det var en rekordfisk

50 kilos hälleflundra från land - nytt världsrekord

Världsrekord på HälleFlundra! 210 kg. Post by Jimmysd » 09 Aug 2009, 20:49. Tja Var i väg på en fiskeresa nu uppe i Norge i Helnesund o då tog en av våran Busschaufför (Hans-Olof Nilsson) en redigt fin Hälleflundra Två ryckningar i spöet, och så var kampen igång. Erica Liljeros, 28, hade dock aldrig kunnat ana storleken på sjöbesten i linans andra ände - eller att kampen skulle leda till världsrekord Världsrekord Hälleflundra 202 Kg, Sören Becks inofficiella WR på Atlantisk Hälleflundra fångad vid havsfiske i Nord Norge 2008. Follow us https://www.instagr.. Kurt Steinar Jeppesen kan kalla sig storfiskare på riktigt. Han har landat en hälleflundra på 245 centimeter och cirka 207 kilo tung

Fish4U - Världsrekord Hälleflundra 202 Kg - Sören Beck

Världsrekordet avser en Hälleflundra fångad enligt catch and release-metoden. Det innebär att fisken släpps fri igen, efter att den har mätts Search in titles only Search in Havsfiske - Allmänt only. Sök. Avancerad söknin

Norsk Jätteflundra... Utanför Senja vid norska kusten har det slagits ett nytt norskt rekord på hälleflundra.Den nya rekordfisken vägde 245 kilo och var 2,5 meter lång, 22 kilo tyngre än det förra rekordet i Norge Nära nytt världsrekord på hälleflundra för Glenn Jansson! Glenn Jansson med sitt livs fisk! Foto: Privat. Delar av Team MiekoFishing, Anders Jansson, Glenn Jansson Jocke Höglund Magnus Härdin, befinner sig just nu på i det i havsfiskesammanhang legendariska Söröya och Sörvaer Gjestehus

207 kilo hälleflundra på jigg Fiskejournale

Igår fångades en hälleflundra på hela 246 cm, med en upattat vikt på ca 210 kg enl tabell Världsrekord Hälleflundra 202 Kg, Sören Becks inofficiella WR på Atlantisk Hälleflundra fångad vid havsfiske i Nord Norge 2008. Follow us https://www.instagr.. Världens starkaste kvinna satte världsrekord Fish4U - Världsrekord Hälleflundra 202 Kg - Sören Beck . Sida 1 av 5 - Riktat fiske efter hälleflundra i Nordnorge. Rätt eller fel? - postad i Debattforum: Hej! Tänkte höra vad ni har för åsikter när det gäller sportfisket efter hälleflundran i Norge. Den är ju som bekant rödlista här i Sverige VÄRLDSREKORD HÄLLEFLUNDRA 210 KG. Kommentera (1) Av mikael - 6 augusti 2009 20:18 Vi kan inte låta bli att skicka ett jättegrattis till Hans-Ove Nilsson Team Sellere till denna fantastiska fångst! Marco Liebenow fra Tyskland spöfångade i går en hälleflundra på 233,5 kg i Kjøllefjord och längden var 2,63 meter. Hälleflundran överträ..

Världens största hälleflundra på flötmete? Fiskejournale

 1. Världsrekord Hälleflundra 202 Kg, Sören Becks inofficiella WR på Atlantisk Hälleflundra fångad vid havsfiske i Nord Norge 2008. Follow us https://www.instagr.. Å fortsätter att leverera enorma hälleflundror och nu slår man dessutom rekord! Igår fångades en hälleflundra på hela 246 cm, med en upattat vikt på ca 210 kg enl tabell
 2. Hälleflundra med ägg, pepparrot, skirat smör är en riktig klassiker som funkar lika bra på helgen som till vardags. Gott recept på hälleflundra med pepparrot ; Världsrekord Hälleflundra 202 Kg, Sören Becks inofficiella WR på Atlantisk Hälleflundra fångad vid havsfiske i Nord Norge 2008. Follow us https://www.instagr.
 3. världsrekord. 24 april, 2018. Megakummel överträffar världsrekordet? När Tor Jan Skeie släppte ner sin sejfilé till 250 meters djup var siktet inställt... Read More. Aktuellt Boknafjorden, Kummel, världsrekord. 50 kilos hälleflundra från land - nytt världsrekord
 4. Kort notis: blir hälleflundran godkänd är det nytt världsrekord som pulviriserar det gamla... 233,5 kilo - 263 cm lång, fångad på spö av en tysk. Lär mer på Vänerblänket här. Annars tycker jag att du ska prova att fiske efter multen längs Västkusten. En svårflörtad med fruktansvärt kul fighter att lura till hugg
 5. Internationella rekord Temperatur. Högsta uppmätta temperatur i skuggan: 56,7 °C i Death Valley, USA 10 juli 1913.; Anm: 57,8 grader uppmättes i El Azizia, Libyen 13 september 1922, observationen räknades som officiellt världsrekord men var ändå ifrågasatt. En av orsakerna var till exempel att den aktuella observationen för maxtemperaturen den aktuella dagen avvek rejält från.
 6. Hälleflundra. Vi börjar med havets drottning Hälleflundran (hippoglossus hippoglossus) eller Kveite som det heter på Norska. I Helnessund har vi märkt en markant ökning utav hälleflundra de senaste åren, vi har fått många stora mellan 50 - 211,5 kg som var det förra världsrekordet

Fick en 166 kilo tung hälleflundra på kroken Nyheter

Hälleflundran vägde över 200 kilo. Bild: Johan Mikkelsen När Daníel Jóhannsson från Härnösand vaknade i Lofoten på lördagsmorgonen kunde han aldrig ana att han några timmar senare krokat världens största Hälleflundra på catch and release, vilket innebär att man släpper tillbaka fisken igen efter man har fångat den Fiskeforum för nybörjare eller proffsen. Har du frågor eller funderingar är det bara att komma in! Man lär sig alltid något nytt Hälleflundra Fisket efter hälleflundra sker med jiggar eller betesfisk som spinns eller metas från botten och upp till ytan. Dessa går lättast att komma i kontakt med på norra sidan om ön på den stora grundflaket som är minst en kilometer i omkrets och djupet är mellan 10-25 m Minimimått på Hälleflundra är 80 cm och den ska ovillkorligen sättas tillbaka. Om man nu väljer att ta vara på en hälleflundra som matfisk välj då gärna en som är kortare än 130 cm vilket är den bästa matfisken

Grymt stor Hälleflundra utav David Nilsson! Fisken var 1cm från att slå världsrekordet på flötmete. 195cm och otroligt tjock, tippad av guiden till en vikt på 110kg. Prylarna David använde köptes i butiken efter rekommendationer av personalen. Det som användes för att rigga upp spöt var följade:-Mustad Demon Circle Heavy 12/ Världsrekord Hälleflundra 202 Kg, Sören Becks inofficiella WR på Atlantisk Hälleflundra fångad vid havsfiske i Nord Norge 2008. Follow us https://www. Erik Axner och hans vänner träffade helt rätt när de flötmetade efter hälleflundra utanför Nordic Sea Hela 15 140 är faktiskt nytt rekord för För på kroken fick han en gigantisk hälleflundra, 246 centimeter lång och över 200 kilo tung. Med den fångsten har han sannolikt slagit världsrekord. Detta är en låst artikel Hälleflundra: Hälleflundran är den största och mest långsträckta av flunderfiskarna. Exemplar som är två meter långa är inte ovanliga, och vikten kan uppgå till drygt 300 kilo. Hälleflundran är bottenlevande på 50-2 000 meters djup i norra Atlanten. Dess föda utgörs av fisk och större ryggradslösa djur

Fick rekordstor hälleflundra på kroken: Var något utöver

För på kroken fick han en gigantisk hälleflundra, 246 centimeter lång och över 200 kilo tung. Med den fångsten har han sannolikt slagit världsrekord. TT Hälleflundra Vi börjar med havets drottning Hälleflundran (hippoglossus hippoglossus) eller Kveite som det heter på Norska. I Helnessund har vi märkt en markant ökning utav hälleflundra de senaste åren, vi har fått många stora mellan 50 - 211,5 kg som var det förra världsrekordet Målet med årets Norgeresa var att förbättra mina personrekord på hälleflundra och havskatt samt att fånga en stor uer. Året innan slogs ju världsrekordet utanför Söröya med en gigantisk uer på 8,8 kg fångad av Björn Olovsson. 2007 fångades det 11 uer över 5 kg utanför Söröya Drömmen var att fånga hälleflundra på fluga, som man visste höll till i vattnen kring Röst den här årstiden. Även tidigare år hade riktade försök med flugfiske på sej med mera gett resultat. Bland annat ett inofficiellt världsrekord och ett godkänt norskt rekord på sej på 14,58 kilo för flugfiskaren Niklaus Bauer

Rekordstor flundra från land | FiskejournalenTeam Hooked's Blog: August 2010

Världsrekord på HälleFlundra! 210 kg - forum

Fiskändisen Felix Lundin-> är i nuläget och jobbar på Fishing Camp Røst. I hans arbetsuppgifter ingår bl.a. att regelbundet rapportera på nätet-> om det fantastiska fiskafänget gästerna får uppleva.. En udda rapport är följande, åtminstone betesvalet. Citat; Johan Stångberg måste slagit nåt slags världsrekord när han fångade två 12+ sejar på ett ganska ovanligt. Hackholmssund herrgård. Hackholmssund Konferens gick med vinst (2018) Hackholmssund Konferens gick med vinst, 1 008 000 kr. Hackholmssund Konferens ökade sin omsättning med 9.08% senaste räkenskapsåret Hälleflundra synonym, annat ord för hälleflundra, Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av hälleflundra hälleflundran hälleflundror hälleflundrorna (substantiv). Lös korsord, hitta ord med liknande eller samma betydelse. Sök bland 91000 ord och 39000 synonymer Kanadaröding världsrekord. Den tyngsta kanadaröding som någonsin registrerats vägde 46,7 kilo, och fångades med nät 1961. Det svenska rekordet innehas av Rickard Linderot från Umeå, som fångade en grann fisk på 13 840 gram i västerbottniska Björkvattnet Hälleflundran på MAGNIFIKA 233cm som Amanda fångade är troligtvis världsrekord för damer, om man nu kan kategorisera damer som faktiskt fiskar efter samma förutsättningar. HUR SOM HELST, en rekordfisk som stannar i våra Historieböcker för en lång tid framöver och ett nytt kundreserekord att försöka slå, (Ingen lätt uppgift hon gav oss, tack för det

Webstat - sveriges bästa statistiktjänst. Mäter enbart unika besökare och webbläsare, plugins, upplösningar och mycket mera. Dessutom helt gratis. Ett samarbete mellan JoakimWeb och Websta Mark- och miljööverdomstolen säger ja till Preems utbyggnad av raffinaderiet i Lysekil. Det meddelades på måndagen. Domstolen har bedömt att nyckelfrågan, den om ökade koldioxidutsläpp, inte kan regleras i miljötillståndet

Världsrekord på fluga klass 7/8. Sej: (Här saknas även en del fisk på 14-18 kg pga C&R) 21,50 kg. Peter Kaiser. 2009-09-04. Väröy. Jigg. (Ca 1 kg från gällande världsrekord) 18,30 kg. Vi är ju även av med världsrekordet på Hälleflundra så även här ska vi försöka komma tillbaka på förstaplatsen. Hälleflundra fångad från land i Saltströmmen. Man behöver ingen komplicerad fiskeutrustning för att fiskeglädjen ska sprudla! 08/10/2019 . En upattad fiskeutbildningsresa till Saltströmmen. Det kvinnliga världsrekord på spöfångad torsk är 38kg Salt hav utanför Røst huserar storsej i mängd. Fina fajters som bl.a. kan fångas på flugspö. Fly-Dressing/Vision Niklaus Bauer och Niklas Holmér besökte Fishing Camp Røst-> hösten 2016 med målet att fånga grann sej på fluga. Kanalgratis.se filmade och resultatet från deras resa till fjärran vatten ovan polcirkeln kan kollas in här-> Många världsrekord har slagits på den här ön genom åren och vi har en teori om varför nästan all fisk verkar ha klart högre medelvikt hos oss än på andra ställen. Det gör också att tillgången och medelvikten på hälleflundra är fantastisk Fiskemöjligheterna är många och du kan dra upp allt från hälleflundra, torsk och sill, men naturligtvis är det främst laxen som gör att Norge har blivit en så omtyckt samlingsplats. Här har många fiskare lyckats dra upp riktiga sjöbestar, men en kvinna lyckades ta kvinnligt världsrekord när hon drog upp en fisk på hela 233 cm och med en vikt på 105 kilo

Även djuphavsfisket är otroligt bra och endast 20-25 minuters båtfärd från campen har flera världsrekord slagits på Kungsfisk och Lubb. Fisket efter hälleflundra är också fantastiskt i såväl de grunda vikarna som ute på de större djupen. Boka din plats här. Visar 0 av 0 produkter . Visa produkter (0 Free library of english study presentation. Share and download educational presentations online Planerar en ny guidevecka första veckan på september då fisket alltid är på topp, speciellt efter Hälleflundra och riktigt stor sej. Tror att just i år kan det vara möjlighet att fånga ett nytt världsrekord på sej då mängden stor sej jag såg under sista veckan var rekordstor Världsrekord för rödspätta i Havøysund! Hos våran samarbetspartner i Havøysund ( Norway Guide Fishing ) togs det igår nytt världsrekord på Rödspätta , spättan vägde hela 5,7 kilo, nästan ett kilo tyngre än gällande IGFA-världsrekord ( International Game Fish Association ) och 700 gr över gällande europarekord

Kjøllefjord är det administrativa centrumet för Lebesby kommun i Finnmark län, Norge.Byn ligger på den nordvästra delen av Nordkinnhalvön, vid stranden av en liten fjord som töms i större Laksefjorden.Byn på 0,45 kvadratkilometer (110 tunnland) har en befolkning (2017) på 945, vilket ger byn en befolkningstäthet på 2 100 invånare per kvadratkilometer (5 400 mil / kvm) och gör. På 223kg och 256cm lång. Läs mer på: http://fiskejournalen.se/monsterkveite-fran-tromso För på kroken fick han en gigantisk hälleflundra, 246 centimeter lång och över 200 kilo tung. Med den fångsten har han sannolikt slagit världsrekord. - Den första flundran blev den största flundran. Jag har dragit upp några sejar och torskar men inget i närheten av det här,. Rekordstor hälleflundra fångad av Härnösandsbo - P4 Västernorrland (Sverige Radio) 2 augusti, 2016 2 oktober, 2016 Daníel Thór Bilder I norska Lofoten fångades i lördags en rekordstor hälleflundra

För på kroken fick han en gigantisk hälleflundra, 246 centimeter lång och över 200 kilo tung. Med den fångsten har han sannolikt slagit världsrekord. Annons. Den första flundran blev den största flundran. Jag har dragit upp några sejar och torskar men inget i närheten av det här,. Daníel Jóhannsson från Härnösand lär sent glömma fisketuren i norska Lofoten. För på kroken fick han en gigantisk hälleflundra, 246 centimeter lång och över 200 kilo tung. Med den fångsten har han sannolikt slagit världsrekord.[

Hälleflundra på över 100 kg från Svenskt vatten med Grebbestad som in och utgångshamn. Nytt världsrekord på hälleflundra! Marco Liebenow fra Tyskland spöfångade i går en hälleflundra på 233,5 kg i Kjøllefjord och längden var 2,63 meter Hälleflundra är kommersiellt värdefull matfisk som finns i nordliga kan hälleflundra nå enorma storlekar. Record inställning exemplar har konstaterats. I dag tangerade de svenska gästerna på Söröya Gjestestues camprekord på hälleflundra . 52 kg vägde fisken och togs på en av de positioner vi Ryggfilé av liten grönländsk hälleflundra med skinn, 140-170 g den 3 juni 2020

Erica, 28, valde bort världsrekordet i sportfiske - lät

 1. Fick vara med på VÄRLDSREKORD i Vesterålen!!! Våran båt riktade in oss på Hälleflundra från start och det dröjde inte länge innan Mattias Lantz hade en följare med till båtkanten. Vi nötte vidare på detta ställe som var en fin sandstrand i ett litet sund
 2. Ett då nytt världsrekord ; Köp MSC märkt hälleflundra. Min var sportfiskad med lina vid Lofoten i Norge av en kompis. Inte alla som har den lyxen dock. Köp ej trålad Hälleflundra från Norra Atlanten osv - den är akut hotad. Här är WWS fiskguide. Variant med maizena. Såsen kan redas med maizenastärkelse istället för vetemjöl
 3. nen, Soppa torsk mm

Fisketuren i norska Lofoten blev en större sak än väntat för Daníel Jóhannsson från Härnösand. På kroken fick han en gigantisk hälleflundra, 246 centimeter lång och över 200 kilo tung. Det tog samtliga på båten mellan 30 och 40 minuter att hala upp fisken, som sannolikt innebär ett världsrekord för Daníels del. - Den första flundran blev den största flundran Vaeröy fiske Fisket på Väröy/Lofote . Fisket runt Väröy håller världsklass på hälleflundra, torsk och sej bl a togs världsrekordet på hälleflundra av en av våra gäster norr om ön 2008 och den fisken vägde 202 kg

Guinness världsrekord vid Döda Havet står sig fortfarande By amb on september 11, 2015 Det snart två år gamla världsrekordet står sig fortfarande och blir nog svårslaget ; Enligt Guinness rekordboken är det ett nytt världsrekord. Det gamla rekordet sattes i fjol när en dansk fångade en 202 kilo tung hälleflundra vid Lofoten Feedback och önskemål upattas. Söröya är ett av Norges sportfiske paradis och inte minst är stortorskfisket i absolut världsklass och världsrekordet är fångat just på söröya. Fisket efter riktigt stor Hälleflundra, kungsfisk, sej, rödspätta, havskatt håller också absolut norsk toppklass. Väl mött på sörvaergjestehus

Världsrekord hälleflundra ett då nytt världsrekor

@world_record_egg posted on their Instagram profile: Let's set a world record together and get the most liked post on Instagram. Beating the curren I sista sekunden fick Patrik Lehtonen denna Hälleflundra på hela 170 cm ( c.a 70 kg) innan ovädret brakade löst, sista fiskedagenPatrik tog därmed sin absolut största fisk. och som alla storfiskare gör, så släpptes fisken tillbaka efter fotograferingen Vi i Myrfjord gratulerar till fångsten Är för tillfället hemma i Sverige och vill önska alla en riktigt glad midsommar! För de som vill komma upp och fiska i sommar har vi en del platser kvar i juli som vi kan ge ett BRA ERBJUDANDE på Daníel Jóhannsson från Härnösand lär sent glömma fisketuren i norska Lofoten. För på kroken fick han en gigantisk hälleflundra, 246 centimeter lång och över 200 kilo tung. Med den fångsten har han sannolikt slagit världsrekord. - Den första flundran blev den största flundran Hälleflundra. Hälleflundran är den art som drev oss att flytta till nordnorge. Har man en gång känt på kraften hos en fisk på omkring 120cm+ så är man fast för livet. Dessa urstarka fiskar genererar skratt, tårar, smärta och mjölksyra

Kohaku koi | kohaku (紅白 (kōhaku, red and white)) is a

Det finns ju faktiskt världsrekord att sikta på. Nyligen togs en hälleflundra på 202 kilo utanför Lofoten och en svensk sportfiskare noterade 194. Läs hela artikeln i torsdagens papperstidning Nalle Weinstock 016-156142 nalle.weinstock@ekuriren.se. Så jobbar vi med nyheter Kom ihåg mig Rekommenderas inte på delade datorer. Logga in. Glömt ditt lösenord? Logga in med Faceboo Etikett: Hälleflundra. Publicerat augusti 5, 2016. Det har börjat! Jag fick ett samtal ifrån Alexander som i detta nu befinner sig ute på Rösthavet, omringad av fiskmåsar och stor, ytjagande sej

Fiskade några minuter. Drog igång motorn och körde upp i tidvattenströmmen och började om. Hälleflundra kallas Kveite i Norge. En fantastisk fisk. Ser ut som en rödspätta men storlek ytterdörr. Nytt världsrekord häromdagen. Över 200 kg. Så stor var inte ytterdörren som vi hade på. Blygsamma 100 kg enligt Ove. Ytterdörren. En gedigen utbildning genomförd i Kungsbacka under Magnus Karlssons handledning har dock givit förhoppningar (eller rättare sagt övertygelse) om att nya världsrekord på ett flertal arter är realistiska. På önskelistan står bla havskatt, rödspätta, torsk och lubb....och givetvis havets tungviktare, den mytomspunna hälleflundran Hälleflundra från kajak. Tigerhaj från liten roddbåt. Ytfiskad karp efter timmar av väntan.... ännu en lista som kan göras lång! PO på väg ut i Mexikanska gulfen för att lägga ut sitt hajbete.. (klicka på bilden för att förstora upp den ytterligare) Arapaiman som sedan blev världsrekord Vill ni boka havsfiske efter torsk, sej och hälleflundra i världsklass (tidigare världsrekord på hälleflundra - 202 kg - är taget här) borde ni boka in er på Lofoten Vaeröy Brygge. Perfekt service och duktiga guider! Mer info här och här! Bild på 162 cm hälleflundra kan ni se nedan Därefter kommer kolja, mindre hälleflundra, rödfisk (även kallad uer) Det är nytt världsrekord. Men det är svårt att veta om det beror på temperatur­höjningen, eller på att bestånden helt enkelt vuxit i storlek. Samtidigt finns det arter som rör sig åt andra hållet, som sejen

Samtidigt hörde jag på VHF-radion att det drillades en stor hälleflundra en bit bort, så jag åkte dit och där stod Rafael Edholm med spöböj till max! Figthen varade i ca 45 minuter, tills Ralf kunde lyfta in fisken. Hälleflundran tog en Storm WildEye Giant Jigging Shad på på 385 gram I mars i år fiskade vi i nordNorge efter bla stortorsk, och bra gick det. Resans största vägde nära 25 kg, och största fisken totalt var en Hälleflundra på 55 kg som Refael Edholm drog. Jag fick även min procentuellt största fisk någonsin i våras som var en sandskädda på 1,120 kg, vilket är 94,5 % från världsrekordet (Norskt rekord) Hälleflundran var i början på säsongen ganska svårfiskad och det tog lite drygt en månad innan den första stora landades, men då small det ordentligt. Hence var ute och guidade familjen Boström och Ingmar bärgade upp en magnifik fisk på 235cm som enligt tabell väger 180,8kg X-Rap Magnum är en imitation av en stor betesfisk och dyker till 12 meters djup! Detta är en wobbler speciellt designad för hårda fighter med stor fisk. Finishen är unik med ett integrerat fjällmönster som ger otroliga reflektioner i vattnet

Team Poseidon: Norgeresan närmar sig:)

Kundresan till Å/lofoten - Nordic-Sea-Angling - 28/6-5/7-17. Vi startade resan till vackra Lofoten kl 02 från Fleninge pendlareparkering för att sedan via E6:an ta oss till Oslo, där första flygetappen skulle betas av. Trots en mindre incident vid incheckningen i Oslo så flöt allt på enligt planerna och efter en 3h lång färjetur från. Släppte ner en agnad sill modell Island och väntade på hugg. Fiskade några minuter. Drog igång motorn och körde upp i tidvattenströmmen och började om. Hälleflundra kallas Kveite i Norge. En fantastisk fisk. Ser ut som en rödspätta men storlek ytterdörr. Nytt världsrekord häromdagen. Över 200 kg Svensk mediedatabas (SMDB) - TV4 Sport 2017-10-08. De två lagens olika liv sätter sina spår. Slottslaget lever i lyx och kan fokusera på sin träning medan stallaget sliter i stallet från arla morgon till sena kvällen Jag flugfiskar allt. Vi försöker hela tiden hitta fler arter att lura på fluga. Jag har fiskat saltvatten, Tarpons, jag har världsrekord i flugfiskad sej (knappt 15kg). Vi har fångat hälleflundra, ål, sutare, lake, et c. Men gäddan är den arten jag kommer tillbaks till hela tiden. Vi försöker hela tiden utveckla fisket och taktikerna

 • Swerock Veberöd.
 • Prostatit behandling.
 • Betalo vilka länder.
 • Pansarskott m/86.
 • Berlin Mops.
 • Cuba Hurricane 1924.
 • Webcam Meloneras.
 • Balanzia UC.
 • Lehrer Schweiz verbeamtet.
 • Synundersökning linser student.
 • Spetshund.
 • SOU 1981 85.
 • Viking Cruises ships.
 • Hanstholm fort.
 • PayPal valutakonvertering.
 • Charmed'' Staffel 2.
 • Chris o'donnell two and a half.
 • Vikt bebis 4 månader.
 • Burda mönster kappa.
 • Best board games of all time.
 • Spetsgattad snipa.
 • Webcam Meloneras.
 • Vad är CMD.
 • Batavus Genova E Go 7 vxl el cykel.
 • Oakland raiders logo.
 • New handshakes.
 • Sektionschef lön Malmö stad.
 • Fredrikshamn Lalandia.
 • Illustrerad Familjebibel 1923.
 • Lagstiftningsområden dricksvatten.
 • By Malina Stockholm.
 • WDR Köln Sendung mit der Maus.
 • Club nyx amsterdam.
 • Black Sails.
 • BILD der Frau Horoskop Februar 2021.
 • Forza Horizon 4 demo size.
 • Urinsten hund operation.
 • Dynavoice Challenger S5.
 • Tyngdtäcke engelska.
 • Svullnad gaffelband häst.
 • INTJ ENFP attraction.